VERSLO DOVANOS

Ieškote dovanų savo verslo partneriui ar kolegai svarbia proga ir norite palikti gerą įspūdį ? Tuomet Promi Design jums pagelbės!
 
Mes jums siūlome įsigyti mūsų sukurtus medinius vilkikus, kurie yra sukurti Promi Design dizainerių ir pagaminti mūsų dirbtuvėse. Jiems pagaminti naudojome tvirtą ir ilgaamžę medieną. Kiekviena detalė, pradedant nuo puspriekabės ir baigiant vilkiko vairu buvo pagaminta ir sujungta rankomis, taip užtikrinant tvirtumą, ilgaamžiškumą, aukštą kokybę bei puikią gaminio išvaizdą. Mes pažadame, kad jums nereikės pergyventi, kad dovana gali susigadinti. Taip pat puspriekabės viduje palikome vietos, kad esant norui galėtumėte įdėti kažką papildomai.
 
Šią dovaną mes paversime dar labiau įsimintina ir unikalia. Kaip? Ant vilkiko puspriekabės ar kitoje jūsų norimoje vietoje išgraviruosime jūsų norimą įmonės pavadinimą, logotipą, užrašą ar daugiau – tai paliksime spręsti jums!
Promi Design taip pat sukūrė didelį kitų dovanų verslo partneriams, kolegoms ir paprastiems žmonėms asortimentą. Mūsų gaminiai yra ypatingi ir visiškai išsiskirs iš tų, kuriuos matote parduotuvėje. Savo gaminius mes gaminame tik iš aukštos kokybės medžiagų bei jie visi yra rankų darbo, todėl net nepaėmus jų į rankas jau matysis aukšta kokybė.
 
Dėl vilkikų užsakymų ir kainos susisiekite su mumis telefonu, per Facebook arba parašykite mus elektroninį laišką arba spauskite ČIA
 
Jei turite klausimų, kažko nerandate ar reikia pagalbos maloniai kviečiame susisiekti su mumis šiais kontaktais:
 
Tel: +370 673 09003
Tel: +370 683 41282